KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Tarjoile ystävälle villimpi aamiaishetki
31 Tammikuu 2020
Ranskalaisklassikko Lyonin kana oli viime vuoden googlatuimpia reseptejä Suomessa, eikä ihme. Napakan hapokas ja runsas kanaruoka vie kielen mennessään ja liittyy siihen myös pala historiaa. Lyonilaista annosta on vuosisatojen ajan tarjoiltu kaupungin bouchoneissa – epämuodollisissa bistrotyyppisissä kansankuppiloissa. Niissä tarjoillaan perinteisiä lyonilaisia ruokia, kuten paistettua porsaanlihaa, hanhenmaksapateeta ja makkaraa. Pääpaino on lihassa ja sisäelimissä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien