Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Ankkaa, vadelmaa ja lakritsia sekä upea Zenza Nero di Troia

30 Syyskuu 2017

Sain kutsun tastingiin, jossa pääosassa olivat kotimainen Halva-lakritsi sekä Viinilinnan upeat viinit. Nämä kaksi sitoi yhteen ruokatoimittaja Tiina Rantasen luoma maistelumenu. Lupaan palata siihen vielä paljon syvällisemmin, koska kokemus oli yksi hienoimpia maistelukokemuksia tähän saakka. Tilaisuuden isännöinyt Halva on osa suomalaista makeishistoriaa. Perheyritys on pistänyt suut makeaksi jo 30-luvulta saakka.

ankka foodlover.fi Halva kastike lakritsi Liha liharuoka portviini punaviini ruoka vadelma viinilinna wanhan ajan lakritsi Zenza Nero di Troia

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »