Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
13 Tammikuu 2021
Tortellinit olivat aika kivoja tässä pastassa. Oikeasti tähän olisi kuulunut ihan naudan jauhista, mutta ostin broileria koska se oli hyvässä tarjouksessa ja olin nuuka. Ei haitannut yhtään, broisku oli täällä kastikkeen seassa ihan yhtä hyvää kuin nautakin. Oli tosi hyvää ja oreganon ansiosta kivasti pikkuisen pizzanmakuista. Ainekset: 250 g ricotta-pinaattitortellineja 1 porkkana 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 400 g broilerin jauhelihaa suolaa 170 g sekasieniä (otin pakasteesta kantarelli-orakasseosta) 1 dl punaviiniä 2 rkl tomaattipyreetä 1 tl kuivattua oreganoa ripaus mustapippuria 3 rkl parmesaaniraastetta Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien