Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Briossisämpylät 2
22 Tammikuu 2021
Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty kypsää naudanpaistia, mutta koska sellaista ei sattunut olemaan tähteinä, niin ostin kaupasta palan tuoretta lihaa ja paistoin sen mukaan. Tässähän ei ollut mitään ihmeellistä, vaan kyseessä on lähinnä pyttipannu ranskalaiseen tyyliin. Yksinkertaisuudestaan huolimatta (tai ehkä juuri sen vuoksi) tämä oli todella hyvää. Ainekset: 450 g naudan sisäpaistia 600 g perunoita 2 sipulia 1 rkl voita 1 valkosipulinkynsi 1 rkl vadelma & persikka omenaviinietikkaa suolaa mustapippuria 1 ruukku persiljaa Kuori ja kuutioi perunat pienehköiksi paloiksi. Kuutioi liha samankokoisiksi paloiksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien