Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Boeuf lyonnaise

22 Tammikuu 2021

Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty kypsää naudanpaistia, mutta koska sellaista ei sattunut olemaan tähteinä, niin ostin kaupasta palan tuoretta lihaa ja paistoin sen mukaan. Tässähän ei ollut mitään ihmeellistä, vaan kyseessä on lähinnä pyttipannu ranskalaiseen tyyliin. Yksinkertaisuudestaan huolimatta (tai ehkä juuri sen vuoksi) tämä oli todella hyvää. Ainekset: 450 g naudan sisäpaistia 600 g perunoita 2 sipulia 1 rkl voita 1 valkosipulinkynsi 1 rkl vadelma & persikka omenaviinietikkaa suolaa mustapippuria 1 ruukku persiljaa Kuori ja kuutioi perunat pienehköiksi paloiksi. Kuutioi liha samankokoisiksi paloiksi.

nauta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »