Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Saltimbocca alla romana

12 Joulukuu 2024

Tämä oli taas pikaruokaa parhaimmillaan. Tuoreet salvianlehdet olisivat olleet parempia, mutta niitä ei ollut saatavilla. Laitoin siis kuivattua, eikä sekään huonoa ollut. Lihojen ja kastikkeen kanssa keitin täysjyväriisiä. Ainekset: 300 g naudanfileetä 80 g parmankinkkua kuivattua salviaa ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria Kastike: 25 g voita 2 rkl vehnäjauhoja 1 ½ dl valkoviiniä ½ dl madeiraa Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi (9 kpl) ja nuiji viipaleet tarvittaessa ohuemmiksi.

nauta porsas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »