Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
24 Joulukuu 2024
Olipa hauska rosollin variaatio. Annoin rosollin pikkelöityä vuorokauden verran, ja myös porkkanakuutiot imaisivat mukavasti makua. Joulupöydässä tämä oli siinä mielessä huono, että se jäi kaiken muun herkun jalkoihin. Olisi toiminut hyvin vaikka ihan itsekseen kinkun lisukkeena. Punajuurihummus: 400 g punajuuria 2 valkosipulinkynttä 760/460 g kikherneitä ½ dl oliiviöljyä ½ dl tahinia ½ dl sitruunamehua ½ tl suolaa ¼ tl mustapippuria Pikkelöity rosolli: 1 ½ dl vettä 1 dl sokeria ½ dl väkiviinaetikkaa 1 tl suolaa 1 tähtianis 1 kanelitanko 3 porkkanaa 1 punasipuli 1 omena 1 maustekurkku Pinnalle: 170 g maustamatonta jogurttia 2 tl kuivattua timjamia Pese punajuuret ja kääri ne folioon.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien