Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
10 Tammikuu 2020
Tämäpä oli taas herkullista. Olisi ollut ihan sellaisenaankin, mutta mureke teki tästä kyllä ihan täydellisen aterian. Pikkelöityä kukkakaalia jäi vielä paljon jäljelle, loput taidan laittaa jonain iltana ilmafriteerauslaitteeseen rapeutumaan. Pikkelöity kukkakaali: 1 ½ dl valkoviinietikkaa 1 ½ dl vettä 2 rkl sokeria 1 ½ tl suolaa 300 g kukkakaalia 1 pieni punajuuri Frittata: 8 kananmunaa 200 g vuohenjuustoa 70 g tuoretta pinaattia 1 ruukku lehtipersiljaa 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria pikkelöity kukkakaali Paistamiseen: 1 rkl oliiviöljyä Keitä punajuuri kypsäksi. Kiehauta pikkelöidyn kukkakaalin viinietikka, vesi, sokeri ja suola kattilassa.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien