Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
19 Tammikuu 2020
Liemi oli ihanan sakea ja soppa muutenkin hyvä. Ja kovasti yllättävällä tavalla savupaprikalla maustetut pavut olivat jotenkin ihan lihaisan oloisia. Ihan kuin olis nakkeja (jotka eivät myöskään olisi olleet ihan huonoja tässä liemessä keitettynä) syönyt sopan seassa. Tykkäsin taas kerran. Caldo verde: 6 pientä jauhoista perunaa 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 1 pieni tomaatti 1 rkl oliiviöljyä ½ tl chilipippuria 8 dl kasvislientä 200 g lehtikaalia ¼ dl sitruunamehua ½ tl suolaa mustapippuria 100 g baby-pinaattia Savupaprikapavut: 460 g valkoisia papuja suolaliemessä 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl savupaprikajauhetta 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria Valuta pavut.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien