Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Timjamilohta kasvispedillä
31 Tammikuu 2020
Tämä oli taas varmaan parasta broileria, mitä olen aikoihin syönyt. Sahrami ja rosmariini sopivat erittäin hyvin yhteen, ja broilerinpalat paistuivat uunissa ihanan pehmeiksi. Ainekset: ½ g sahramia 2 rkl kiehuvaa vettä 600 g maustamatonta broileria 1 ruukku rosmariinia 1 rkl oliiviöljyä 1 valkosipulinkynsi 1 tl suolaa ½ tl mustapippuria Kaada kiehuva vesi sahramin päälle. Anna hautua, kunnes vesi on jäähtynyt. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien