Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Makkaratornit ja kermakaali
16 Maaliskuu 2025
Annoin ohjeen mukaisesti juuren kohota yön yli ja tunnin verran. Sitten kun olin leiponut patongit, lähdin koirien kanssa lenkille ja kohoamisajaksi tuli varmaan yli kaksi tuntia reseptin mukaisen 40 minuutin sijaan. Ei haitannut ollenkaan, ”patongit” (jotka kyllä lähinnä muistuttivat limppuja) eivät kärsineet yhtään. Olivat tosi hyvän makuisiakin, päivällisvieraat kehuivat erityisesti leipiä. Juuri: 1 tl kuivahiivaa 2 dl vehnäjauhoja 1 dl viileää vettä Taikinaan lisäksi: 1 tl kuivahiivaa 8 dl hiivaleipäjauhoja 1 tl suolaa 4 dl viileää vettä 100 g kuivattuja aprikooseja 100 g pekaanipähkinöitä Sekoita juuritaikinan ainekset yhteen.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien