Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
30 Lokakuu 2019
Resepti kuulostaa vähän omituiselta, mutta ei kannata antaa sen pelästyttää. Alkuperäiseen nähden puolitin sokerin määrän, ja tämä määrä oli suomalaiseen makuun ihan riittävä. Mutta oli kyllä todella herkullista soppaa. Lihapulliin laitoin ihan reilusti suolaa, joten ne olivat makeahkossa liemessä kivoja suolapaloja. Keitto: 1 rkl oliiviöljyä 2 isoa sipulia 4 valkosipulinkynttä 380 / 230 g kikherneitä (säilyke) 1 l vettä 1 tl suolaa mustapippuria 1 tl kurkumaa 1 nippu korianteria 1 nippu minttua 1 nippu ruohosipulia 2 tl kuivattua persiljaa 85 g basmatiriisiä 4 dl granaattiomenamehua 3 rkl granaattiomenasiirappia 60 g sokeria Lihapullat: 400 g karitsan jauhelihaa 1 sipuli suolaa mustapippuria Kuori ja silppua keiton sipulit ja...
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien