Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kipparin morsian
Kokonaisena paahdettu juuriselleri tahinikastikkeella
7 Joulukuu 2018
En ole syönyt etanoita sen jälkeen, kun ostimme siirtolapuutarhamökin ja jouduimme keräämään lehtikotiloita rehottaneelta pihalta. Homma jatkuu edelleen vuodesta toiseen, sillä kotilot ovat tulleet pysyäkseen. Limaiset ja haisevat nilviäiset ovat saaneet minut välttelemään etanoita ruoanlaitossa ja meinasin jo heittää etanapannut kierrätykseen. Onneksi törmäsin Anu Braskin Vegaanimättöä-kirjan myötä uudemman kerran "mukaetanoihin" eli vegaanisiin etanoihin, jotka on valmistettu herkkusienistä. Luin kirjaa viime vuonna sen ilmestyessä, mutta ohitin sienet tuolloin tyystin.
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien