Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Kipparin morsian
Kokonaisena paahdettu juuriselleri tahinikastikkeella
8 Joulukuu 2018
Jo useita vuosia minulla on ollut tapana kokkailla jouluisia ruokia hyvissä ajoin ennen joulua, sillä rakastan mausteita ja niiden synnyttämää upeaa tuoksumaailmaa. Eikä joulunpyhinä ehdi syömään kaikkia jouluherkkuja, joita tekee mieli. Purkkien on siis parasta olla täynnä neilikkaa, kanelia, inkivääriä, tähtianista jne. , sillä niitä uppoaa niin suolaisiin kuin makeisiin herkkuihin. Tällä kertaa halusin nauttia suolaista makupalaa ja maistaa kalkkunan sijasta kanaa jouluisin maustein.
Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien