Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
11 Maaliskuu 2018
Blinit ovat mahtavaa talviruokaa, mutta niiden paistaminen on sen verran työlästä, että isommalle porukalle on mukava oikaista ja tehdä uunissa blinipannaria. Tämä pannaritaikina on tehty hitaasti hapanjuureen, mikä tuo blineihin aivan erityisen upean aromin. Pannarin pinnalle voi kasata valmiiksi reilusti täytteitä tai antaa syöjien koota herkkuannoksensa omien mieltymystensä mukaan itse. Samasta taikinasta voi paistaa myös perinteisiä venäläisiä blinejä, katso ohjeet täältä. Blinipannari taikinapohja: 160 g aktiivista vaaleaa hapanjuurta (meillä speltistä) 6 dl kevytmaitoa 2 dl kuohukermaa 3 kananmunan keltuaista 2,5 dl erikoisvehnäjauhoja 2,5 dl tattarijauhoja lisää seuraavana päivänä taikinaan: 1,5 rkl voisulaa 1,5 dl kuumaa...
Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien