Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
1 Keittokirjanen
Parmesaanikana (Chicken parmesan)
31 Maaliskuu 2019
Tämä possupadan ohje on Glorian ruoka & viini -lehden numerosta 1/2016. Tämä on niin hyvää, ettei ohjetta halua kadottaa. Tarvitaan: 800 g possun kassleria 1½ tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria 2 rkl öljyä 1 sipuli 3 valkosipulinkynttä 1 varsisellerin varsi 1/4 tl cayennepippuria 2 dl valkoviiniä 4 dl kanalientä 1 prk (400 g) säilöttyjä kirsikkatomaatteja 1-2 dl salvianlehtiä tai 1-2 tl kuivattua salviaa 2 tl raastettua sitruunankuorta 1 sitruunan mehu 1 rkl sokeria 2 dl kokonaisia, esikypsennettyjä ohranjyviä Lämmitä uuni 175 asteeseen. Kuutioi liha isoiksi, noin 5 cm:n kuutioiksi. Ruskista liha padassa ja mausta suolalla ja pippurilla.
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien