Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Parmesaanikana (Chicken parmesan)

13 Huhtikuu 2019

Ensimmäinen kerta, kun tein parmesaanikanaa, ja tällä Cafe Delites -sivuston ohjeella tuli todella mureaa ja maukasta. Ohjeesta tulee kuudelle. 6 kpl broilerin rintafilettä/fileepihviä 1 dl oliiviöljyä paistamiseen Marinadi: 2 kananmunaa 2 valkosipulinkynttä 2 rkl hienonnettua persiljaa 1 tl suolaa mustapippuria Kastike: 1 rkl oliiviöljyä 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 500g paseerattua tomaattia 1 tl suolaa kuivattuja yrttejä, esim. timjami, basilika mustapippuria Leivitykseen: 2 dl panko- tai korppujauhoa 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna Päälle: 250 g mozzarellajuustoa viipaloituna parmesaanijuustoa raastettuna Tuoretta persiljaa tai basilikaa hienonnettuna Lämmitä uuni 220-asteiseksi. Laita ensin kana marinoitumaan.

broileri italialainen kana linnut chicken parmesan parmesaanikana

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »