Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
1 Keittokirjanen
Nautaa ja parsakaalia kiinalaisittain
1 Maaliskuu 2019
Tämän kanakeiton valmistin sunnuntaina seuraavaa päivää varten. Maistui todella mainiolta päivän tekeydyttyään. Alkuperäinen ohje on CountryLiving -sivustolta ja tehtiin haudutuspadassa (slow cooker). Minä tein tämän uunissa pari tuntia hauduttaen. Ruokaan käytin: 800g broilerinkoipia 1 sipuli hienonnettuna 1 punainen paprika siemenet poistettuna ja paloiteltuna 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 2½ dl kanalientä 1 tlk (400g) tomaattimurskaa 2½ dl tomaattikastiketta 2 vihreää chiliä siemenineen, hienonnettuna 1 tl chilijauhetta 1 tl kuivattua oreganoa 3/4 tl juustokuminaa suolaa mustapippuria rouheena 1 iso tai 2 pientä kesäkurpitsaa n.
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien