Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Backhendl eli itävaltalainen friteerattu kana

29 Elokuu 2024

Backhendl tehdään perinteisesti kokonaisesta kanasta, joka paloitellaan ja josta poistetaan nahka sekä luut. Tein tämä helpomman kautta broilerin minuuttifileestä. Lisukkeena itävaltalainen perunasalaatti. Neljälle tarvitaan: N. 700 g broilerin minuuttifileetä Suolaa ja mustapippuria 1½ dl vehnäjauhoa 2 kananmunaa 2½ dl korppujauhoa Rypsiöljyä uppopaistamiseen Tarjoiluun tuoretta persiljaa ja sitruunalohkoja Leikkaa minuuttifileet puoliksi.

friteerattu kana linnut backhendl itävaltalainen

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »