Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien
1 Keittokirjanen
Itävaltalainen perunasalaatti (Erdäpfelsalat)
29 Elokuu 2024
Backhendl tehdään perinteisesti kokonaisesta kanasta, joka paloitellaan ja josta poistetaan nahka sekä luut. Tein tämä helpomman kautta broilerin minuuttifileestä. Lisukkeena itävaltalainen perunasalaatti. Neljälle tarvitaan: N. 700 g broilerin minuuttifileetä Suolaa ja mustapippuria 1½ dl vehnäjauhoa 2 kananmunaa 2½ dl korppujauhoa Rypsiöljyä uppopaistamiseen Tarjoiluun tuoretta persiljaa ja sitruunalohkoja Leikkaa minuuttifileet puoliksi.
Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien