Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien
1 Kattilalaakso Ruokablogi
Kirnuvoi
11 Elokuu 2019
Rouskuvaa näkkäriä on tullut syötyä ainakin kouluaikoina todella paljon ja nytkin ostan sitä välillä kotiin. Se ei ehkä ole leivonnassa noussut yhtä suosituksi kuin muut leipä- ja sämpyläreseptit, varsinkin kun nykyään saatavilla on paljon trendikkäitä siemennäkkäri-ohjeita. Tämä resepti on perinteinen hämäläinen näkkileipä ja olen saanut sen muutama vuosi sitten mökkikunnassani Asikkalassa sijaitsevasta Vääksyn myllystä. Paikka on ihanan autenttinen ja jauhaa monia eri tuotteita paikallisten viljelijöiden kasvattamista viljoista. Juttua Asikkalan pientuottajista ja Vääksyn myllystä löytyy tästä jutusta Lähiruokaa Asikkalasta .
Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien