Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien
1 Kattilalaakso Ruokablogi
Fazer Kokki Trainee osa 6: Kultainen leikkaus
4 Elokuu 2019
Elokuu on kesäkurpitsan sesonkiaikaa ja niitä löytyykin kaupasta eri kokoisina ja näköisinä. Tänä kesänä keksin yhdistää kesäkurpitsan ja kylmäsavulohen ihanan pehmeäksi höystöksi. Raikkautta kermaiseen kastikkeeseen tulee sitruunasta ja tuoreesta fenkolista. Vihreä parsa sopii myös hyvin joukkoon kun sitä on saatavilla. 2 annosta 1 keskikokoinen kesäkurpitsa 1/2 tuore fenkoli tai pieni nippu tilliä 1/2 punttia tuoretta vihreää parsaa 1-2 rkl ruokaöljyä tai voita 150 g kylmäsavustettua lohta 1 dl kuohukermaa ripaus suolaa ja mustapippuria 1 rkl sitruunamehua Pese ja kuutio kesäkurpitsa.
Kattilalaakso Ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Toukokuuta 2020 lähtien