Parhaat Ruokablogit

Kalaasi

Punaposkiset herkkupalat

4 Lokakuu 2024

Täytä muhkeat tomaatit makoisalla anjovistäytteellä ja tarjoile ne kirpakkaan syyspäivän lounaalla tai illanistujaisten palan painikkeena. Tämä retroherkku maistuu taas ja on iloisen näyttävä herkku vieraspöydässäkin. Täytetyt tomaatit 4 annosta 4 isoa pihvitomaattia täyte: 4 keitettyä perunaa 1 pieni sipuli kourallinen tuoretta pinaattia 1 prk (145/94 g) anjovista, säästä liemi 1 valkosipulin kynsi 2 tl silputtua tilliä 2 tl silputtua timjamia 1 rkl öljyä Huuhdo tomaatit ja leikkaa niistä kannet. Koverra tomaattien sisukset ja säästä ne. Pilko perunat pikkupaloiksi, silppua sipuli, paloittele pinaatit ja anjovikset ja murskaa valkosipulin kynsi.

anjovis

Lue koko juttu täältä »

Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »