Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Toukokuu 2021
Perunarieskat, hernetahna ja savulohi, mikä mainio makuyhdistelmä! Näistä leivistä ilahtuu äiti omana päivänään, nämä ovat myös keväiset brunssin parhaat eväät, koululaisen välipalat ja kevyen salaattilounaan seuralaiset. Leipien juju on hernetahnassa, joka säilyy jääkaapissa muutaman päivän. Lohirieskat 6 kpl 6 perunarieskaa (mieluiten itse tehtyjä tai Penttilän tilan, Pottufarmarin tai jonkun muun pientuottajan valmistamia) 300 g savulohta, tai -siikaa Hernetahna: 200 g pakasteherneitä sulatettuina 1 rkl silputtua, tuoretta korianteria 1 dl paahdettuja, suolattuja maapähkinöitä 2 rkl sitruunamehua 1 tl juoksevaa hunajaa 1 tl korianterin siemeniä 1 valkosipulin kynsi kuorittuna ja murskattuna (3 karhunlaukan lehteä) ½ -1 tl suolaa päälle:
Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien