Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Elokuu 2018
Punaherukasta ja valkosuklaasta tulee aivan ihastuttava juustokakku. Ja niin tulee kuulkaas tuosta paahdetusta valkosuklaastakin hyvä kaveri punaherukalle. NAM! Niin kuin olen jo aiemminkin maininnut, kannattaa paahtaa valkosuklaata reilusti ylikin, sillä se on niiiiiin mahdottoman hyvää, että siitä ei tahdo kakkuun jäädä ollenkaan 🙊 Pohja: 200g Digestivejä 50g voita Paahdettu valkosuklaamousse: 200g paahdettua valkosuklaata 4dl vispikermaa 200g maustamatonta tuorejuustoa 1tl vaniljasokeria 2liivatetta tilkka vettä Punaherukkamousse: 4dl vispikermaa 200g maustamatonta tuorejuustoa 7dl punaherukoita 1dl sokeria 1,5tl vaniljasokeria (sokeria) 7 liivatetta tilkka vettä Kiille: 2dl punaherukkamehua 1dl vettä 3 liivatetta 1. Hienonna keksit...
Kakkuviikarin vispailuja! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien