ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
TORTA CAPRESE
18 Syyskuu 2022
Vitello tonnato on Pohjois-Italian Piemontesta kotoisin oleva ruoka. Siihen käytetään vasikan paahtopaistia, mutta koska Suomesta sitä ei helposti marketeista löydä, niin tilalla voi käyttää esimerkiksi naudanlihaa. Tonnikalasalsan valmistuksessa voi majoneesin korvata keitetyllä kananmunalla ja sen nesteyttämisessä voi käyttää lihan keitinlientä. Osa laittaa siihen lisäksi myös anjoviksia. Me olemme sitä syöneet aina tällä tavoin, ilman anjoviksia ja majoneesin kanssa valmistettuna, ja meidän mielestämme se on näin tehtynä todella herkullista.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien