ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
TORTA CAPRESE
26 Elokuu 2022
Panzanella on kesäinen, raikas tuulahdus Toscanasta. Jos sinulla on kaapissa muutaman päivän vanhoja vaalean leivän siivuja, tämä on resepti, jossa voit hyödyntää ne. Alkuperäisessä reseptissä käytetään toscanalaista leipää, joka on suolatonta, mutta toki muunlainenkin leipä käy. Leipä liotetaan vedessä pehmeäksi mössöksi ja sen jälkeen siitä puristetaan vesi pois. Leipämössö hienonnetaan sormin mahdollisimman hienoksi ja sekaan laitetaan tomaattia, kurkkua, sipulia ja basilikan lehtiä.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien