ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien
1 ITALORUOKAA
PANZANELLA
27 Heinäkuu 2022
Scialatielli-pasta on peräisin Amalfin kaupungista ja se yhdistetään usein meren antimia sisältäviin kastikkeisiin. Me valmistimme sitä kuitenkin scarpariello-kastikkeen kanssa, mikä on myös hyvä yhdistelmä. Ehkä seuraavalla kerralla mankeloimme pastan hieman ohuemmaksi, mutta sen ei kuitenkaan pidä olla liian ohutta. Scarpariello-kastike on syntynyt keskellä Napolia, ”espanjalaisissa kortteleissa” (i quartieri spagnoli). Kerrotaan, että sitä valmistivat suutarien (”scarpari”) vaimot maanantaisin, joka oli suutarien vapaapäivä.
ITALORUOKAA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Helmikuuta 2020 lähtien