Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Lihapata tuoksuu ihan joululta!
29 Lokakuu 2019
Jos ranskalaisia ja belgialaisia uskotaan, ja miksi emme uskoisi, nyt eletään parasta simpukka-aikaa. Näissä maissa herkutellaan simpukoilla kuukausina, joiden ranskankielisessä nimessä on r-kirjain eli syyskuusta huhtikuuhun. Simpukat ovat todellista merellistä fast foodia, sillä ne valmistuvat hetkessä. Simpukat merimiehen tapaan, Moules marinières, on valkoviinissä kypsennetty klassikko, joka löytyy jokaisen itseään kunnioittavan mannereurooppalaisen bistron ruokalistalta. Niiden kyljessä tarjotaan usein ranuja eli ranskalaisia perunoita.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien