Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Ranskalainen ilta – sipulikeittoa ja hedelmäpiirakkaa
9 Marraskuu 2019
Joululta tuoksuvan lihapadan salainen mauste on glögitiiviste! © Tiina Rantanen Joululta tuoksuva ja maistuva lihapata syntyi lauantaisen kokkisodan seurauksena. Taginepatani kätköihin kun suhjahti muhimaan kilon verran naudan sisäpaistia ja 1 1/2 kiloa kasviksia. Lihapadan salainen ainesosa oli glogitiiviste, joka antoikin padalle kanelitankojen kanssa jouluisen vivahteen. Lopputulos oli kielenvievä ja keittiössäni leijuivat aivan taivaallisen herkulliset tuoksut!
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien