Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Ranskalainen ilta – sipulikeittoa ja hedelmäpiirakkaa
7 Marraskuu 2019
Kylmä paahtopaisti on klassikkoruoka. © Tiina Rantanen Paahtopaisti on klassikkoruoka, jota on ollut tapana tarjota sunnuntailounaalla. Kylmä paahtopaisti on herkullinen buffaruoka tai tanskalaisten voileipien tärkeä ainesosa. Blondikeittiössä paahtopaisti suolattiin jälkimarinoimalla ja maustettiin kitkerän makealla appelsiinikastikkeella. Paahtopaistin valmistaminen on todella helppoa: liha kypsennetään kokonaisena uunissa, mausteena käytetään vain suolaa ja mustapippuria ja kypsä paisti leikataan tarjolle tuotaessa viipaleiksi.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien