Parhaat Ruokablogit

Himahella

Bouillabaisse & rouille eli sunnuntai provencelaiseen tapaan

10 Toukokuu 2020

Bouillabaisse on ranskalainen kalakeitto, johon voi käyttää mitä tahansa kaloja. © Tiina Rantanen Äitienpäivänä minun piti olla lomalla Nizzassa, mutta koronavirus muutti suunnitelmani, kun rajat menivät pandemian takia kiinni. Niinpä vietimme pienen perheeni kanssa äitienpäivää provencelaisessa hengessä nauttien ranskalaista bouillabaisse-kalakeittoa rouilletahnan ja patongin kera. Ruokajuomana maistui luonnollisesti roseeviini. Bouillabaisse on kotoisin Etelä-Ranskan Provencesta.

Himahella rouille Bouillabaise ranskalainen kalakeitto

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »