Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Savustettua ankkaa ja pinot noir -viiniä – terassin avajaiset
10 Toukokuu 2020
Bouillabaisse on ranskalainen kalakeitto, johon voi käyttää mitä tahansa kaloja. © Tiina Rantanen Äitienpäivänä minun piti olla lomalla Nizzassa, mutta koronavirus muutti suunnitelmani, kun rajat menivät pandemian takia kiinni. Niinpä vietimme pienen perheeni kanssa äitienpäivää provencelaisessa hengessä nauttien ranskalaista bouillabaisse-kalakeittoa rouilletahnan ja patongin kera. Ruokajuomana maistui luonnollisesti roseeviini. Bouillabaisse on kotoisin Etelä-Ranskan Provencesta.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien