Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Rantakala – yksinkertaisesti hyvää
23 Toukokuu 2020
Ankka ja pinot noir -punaviini on klassinen viini-ruokaparitus. © Tiina Rantanen Terassikausi on aika avata, kun lämpömittari näyttää kesäisiä lukemia. Hotel Maman (eli kotini) terassikausi avattiin savustamalla ankan rintafileitä sähkösavustimessa ja maistamalla niitä kahden erilaisen pinot noir -punaviinin kanssa. Viinit valitsin Vanhasta ja Uudesta maailmasta. 4-6 annosta gluteeniton 2-4 ankan rintafileetä 1-2 dl Peking duck -maustekastiketta (Lee Kum Kee) tai hoisin-kastiketta sormisuolaa Sulata ankkafileet hitaasti jääkaapissa.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien