Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Taginea ja minttuteetä – makumatka Marokkoon
30 Joulukuu 2020
Himahellan uuden vuoden herkut ovat helppoja ja nopeita, koska monissa perheissä jouluna puuhailtiin paljon keittiössä. Nämä herkut syntyvät lähinnä yhdistelemällä valmiita, kaupasta saatavia aineksia. Kuitenkin herkullisesti nautiskellen. neljälle laktoositon, gluteeniton 250 g Le Gruyére AOP Reservé -juustoa 200 g ilmakuivattua parmankinkkua 200 g Wanhan ajan lakuja Kuutioi juusto ja irrota ilmakuivatut kinkkuviipaleet toisistaan. Asettele kaikki ainekset kauniisti puiselle laudalle tai tarjoiluvadille Tarjoa antipaston kanssa punaista vermuttia viilennettynä.
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien