Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Himahella
Paahdettu sosekeitto on talvista kasvisruokaa
11 Tammikuu 2021
Tarjoa marokkolaiset lihapyörykät keitetyn kuskusin, riisin tai perunasoseen kera. © Tiina Rantanen Marokkolaisessa ruokakulttuurissa yhdistyvät pohjoisafrikkalaiset ja ranskalaiset perinteet. Olihan Marokko Ranskan ylivallan alainen protektoraatti vuodesta 1912 vuoteen 1956 asti. Kuuluisan, jo edesmenneen ranskalaisen keittiömestari Paul Bocusen mielestä marokkolainen keittiö kuuluu maailman keittiöiden TOP 3 -listalle. Marokossa kuuluisimmat kokit ovat naisia, sillä myös ravintolan keittiö on perinteisesti ollut naisten valtakuntaa!
Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien