Parhaat Ruokablogit

Himahella

Taginea ja minttuteetä – makumatka Marokkoon

11 Tammikuu 2021

Tarjoa marokkolaiset lihapyörykät keitetyn kuskusin, riisin tai perunasoseen kera. © Tiina Rantanen Marokkolaisessa ruokakulttuurissa yhdistyvät pohjoisafrikkalaiset ja ranskalaiset perinteet. Olihan Marokko Ranskan ylivallan alainen protektoraatti vuodesta 1912 vuoteen 1956 asti. Kuuluisan, jo edesmenneen ranskalaisen keittiömestari Paul Bocusen mielestä marokkolainen keittiö kuuluu maailman keittiöiden TOP 3 -listalle. Marokossa kuuluisimmat kokit ovat naisia, sillä myös ravintolan keittiö on perinteisesti ollut naisten valtakuntaa!

Himahella

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »