Parhaat Ruokablogit

Himahella

Borssikeitto ja syrnikit – makumatka Venäjälle

5 Tammikuu 2021

Nopeimmillaan kasvisborssi valmistuu vartissa. © Tiina Rantanen Punajuuripohjainen borssi on alunperin ukrainalainen keitto. Venäläisen borssikeiton teki kansainvälisesti tunnetuksi kuuluisa ranskalainen kokki Antonin Carême vuonna 1814, tarjotessaan sitä Napoleonin tappion kunniaksi Pariisissa pidetyllä juhlaillallisella. Keitosta on tuhansia muunnoksia. Punajuurta pidetään keitolle tyypillisenä aineksena.

Himahella klassikkoruoka borssikeitto kasvisborssi venäläinen borssikeitto

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »