Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Tulinen hunajalohi ja kukkakaaligratiinia

29 Syyskuu 2018

Tällä lohireseptillä tehdään varmastikin valtaosa meidän perheen lohiannoksista. Hunajan ja chilin yhdistelmä juttelee lohikimpaleen kanssa äärimmäisen hyvin. Usein meillä on lisukkeena wokkivihanneksia tai ihan vain perussalaatti, mutta tällä kertaa innostuimme testaamaan kaupasta löytynyttä uutta juustoraastesekoitusta, johon on valittu kaksi lempijuustoamme: mozzarella ja provolone. Tätä sekoitusta ei ehkä Suomesta löydy, mutta mikä tahansa gratinointiin tarkoitettu juustoraaste käy. Ja juustoinen kukkakaali ja tulinen lohi ovat lautasella aivan kavereita.

Kala

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »