HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
10 Lokakuu 2018
Meidän eräs tuttavapariskunta asui aiemmin vuosia Barcelonassa ja yhdessä heidän lempiravintoloistaan oli loistava versio tästä ranskalaiskeittiön lähes klassikoksi muodostuneesta annoksesta, jossa on makeita päärynöitä, virherpippurikastiketta ja rapeaksi paistettua ankanrintaa. Yleensä päärynät höystetään brandyllä, mutta tässä versiossa se on korvattu viskillä. Ystävämme olivat nimittäin onnistuneet taivuttelemaan kokin kirjoittamaan heille reseptin viimeisenä iltana, kun olivat syömässä kyseisessä ravintolassa ennen muuttoaan Fuengirolaan. Saimme kopion tästä käsin katalaaniksi kirjoitetusta reseptistä ja tässä se on nyt suomeksi! Emme koe reseptin julkistamista pahana rikoksena, koska kävimme pari vuotta sitten kyseisessä...
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien