Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Rapeaa ankanrintaa viherpippurikastikkeella

10 Lokakuu 2018

Meidän eräs tuttavapariskunta asui aiemmin vuosia Barcelonassa ja yhdessä heidän lempiravintoloistaan oli loistava versio tästä ranskalaiskeittiön lähes klassikoksi muodostuneesta annoksesta, jossa on makeita päärynöitä, virherpippurikastiketta ja rapeaksi paistettua ankanrintaa. Yleensä päärynät höystetään brandyllä, mutta tässä versiossa se on korvattu viskillä. Ystävämme olivat nimittäin onnistuneet taivuttelemaan kokin kirjoittamaan heille reseptin viimeisenä iltana, kun olivat syömässä kyseisessä ravintolassa ennen muuttoaan Fuengirolaan. Saimme kopion tästä käsin katalaaniksi kirjoitetusta reseptistä ja tässä se on nyt suomeksi! Emme koe reseptin julkistamista pahana rikoksena, koska kävimme pari vuotta sitten kyseisessä...

ankka Gluteeniton

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »