Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Sous vide -pihviä salaattipedillä

3 Tammikuu 2019

Ostamme usein pihvilihan kokonaisina fileinä. Ei siksi, että kulutus olisi suurta, mutta hyvälaatuista naudan sisäfilettä on hankala saada. Espanjalainen sissari on usein raudan makuista ja riiputuskin on saattanut jäädä puolitiehen. Eräs ystävämme on onneksi ollut ravintola-alalla ja hakee aina tukusta vakuumipakattuja eteläamerikkalaisia pakastamattomia sisäfileitä ja kysyy samalla meiltäkin onko pihvitarpeita. Kokonaisessa sisäfileessä on vain yksi ongelma: Mitä tehdä sille ohuelle hännälle?

Gluteeniton Liha salaatti

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »