Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Sous vide -pastrami ilman savustinta

20 Tammikuu 2019

Fuengirolassa on helppo löytää Suomi-tuotteita. Täällä on useita kauppoja, joiden valikoima on riittävä äkillisen lenkkimarkkara- tai Koskenlaskija-tarpeen tyydyttämiseen, mutta pastamia täältä ei saa. Tuo suomalaisen lihatiskin erikoisherkku on jäänyt vähän kaivelemaan mieltä ja otimmekin selvää, miten sitä pystyisi kotikonstein tekemään. Valmistus on hyvin suoraviivaista: marinoi ja savusta. Ongelmana on, että savustus pitäisi tehdä matalassa n.

Gluteeniton Liha paleo

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »