HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
1 HerkkuFuge
Häntäheikin pata
3 Helmikuu 2019
Fuengirolan rantakadulla oli vuosia sitten pieni Suave-niminen ravintola, jossa oli erinomainen tonnikalasalaatti oikeasta tonnikalafileestä tehtynä. Se ei ollut ihan Nizzan salaatti, mutta sinne päin, ja sen erikoisuutena oli tapanade-pyree, joka on oliiveista, kapriksista ja oliiviöljystä tehty tahna. Juuri tapanade erotti tämän salaatin muista – toki myös täydellisesti paistetulla tuoreella tonnikalapihvillä oli osuutensa siihen, että tämä ruoka on jäänyt mielen sopukoihin. Kokkasimme Suave-henkisen Nizzan salaatin, jossa on mukailtu tapanade antamassa makua. Täytyy sanoa, että tämä makuyhdistelmä kyllä toimii.
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien