Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Häntäheikin pata

18 Helmikuu 2019

Jopa Etelä-Espanjassa on talvella kylmä. Vaikkei nyt ihan pakkaselle mennä, niin ei paljoa puutu ja lämpimät pataruoat ovat talvella suosittuja ihan samoin kuin Suomessakin. Aikoinaan Sivumaun ragún innoittamana olemme kehitelleet oman samanhenkisen padan, johon tulee raaka-aineet edullisista lihanosista ja joka vain paranee pakastuksen, sulatuksen ja uudelleenlämmityksen myötä. Idea tähän kehittyi niin, että teimme ensin Sivumaun ohjeella olevan ragún, joka on taivaallista. Sitten satuimme yhtenä päivänä lounaalle erääseen tapasbaariin, jossa oli häränhäntää pikkuannoksina.

Gluteeniton Liha paleo

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »