HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien
31 Lokakuu 2019
Olemme ihastuneet tomaatti-mozzarellasalaattiin, joka sopii kaikessa yksinkertaisuudessaan lisukkeeksi kaiken paistetun ja grillatun ruoan oheen. Tällä kertaa proteiinilähteeksi oli valikoitunut kanan rintafilepaketti. Koska jääkaapissa oli myös rucola-salaattipussi lähestymässä viimeistä käyttöpäiväänsä, päätimme muokata perinteistä tomaattimozzis-kaavaa hieman. Niinpä päädyimme tekemään basilikasta pestoa ja asettelemaan tomaatit ja mozzarellat rintafileiden päälle uuniin. Pesto-mozzarellakanaa (kahdelle) 2 kanan rintafilettä 6 rkl valmista pestoa (tai tee oma basilikapesto) 2 kourallista rucolaa 2 tomaattia 125 g mozzarellaa Oliiviöljyä, suolaa ja pippuria Mikäli teet peston itse, tee se ensimmäiseksi tekeytymään.
HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien