Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
31 Maaliskuu 2022
Viehätyn erityisesti resepteistä, joissa on jotakin yllättävää. Kuten nyt vaikkapa tässä sinapin ja fariinisokerin liitto. Ystäväni tarjosi tätä yhteisille ystävillemme illanvietossa ja vastaanotto oli ollut ihastunutta, joten pyhäpäivän ratoksi otin reseptin itsekin kokeiluun. Sokerilohi 800 g tuoretta lohta 2-3 rkl Dijon -sinappia 3 rkl fariinisokeria 1 dl pankojauhoja 1 rku persiljaa 30 g voita 1/4 tl suolaa 1/4 tl mustapippuria 1 sitruuna Poista kalasta nahka (tai pyydä, että se tehdään jo kalatiskillä) ja leikkaa ruodoton lohi reilunkokoisiksi kuutioiksi. Kalatiskiltä kannattaa pyytää mahdollisimman tasakokoinen pala (kalan keskiosasta), jolloin kuutiot kypsyvät samaan aikaan.
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien