Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
1 Happylobster
Ruskistetun voin taika
26 Maaliskuu 2022
Pidän kookoksesta. Pidän kaikesta, missä on kookosta, olen aina pitänyt. 80-luvulla etelän lomilla öljysimme itsemme aurinkorannoilla Hawaiian Tropicin kookokselta tuoksuvalla vartalööljyllä saadaksemme täydellisen rusketuksen (suojakertoimiahan siinä ei tietenkään ollut, mikä nykyisin tuntuu ihan järkyttävältä ajatukselta) ja iltaisin siemailtiin rantabaarissa Malibu -likööripohjaisia drinkkejä. Malibu löytyy muuten nykyäänkin Alkon valikoimista. Olen myös aina himoinnut Bounty -patukoita, jotka ovatkin varsinainen klassikkotuote, sillä niitä on valmistettu jo vuodesta 1951!
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien