Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien
1 Happylobster
Burratasta poroon
16 Huhtikuu 2022
On jälleen se mahtava aika vuodesta, kun meillä syödään parsaa kaikin mahdollisin tavoin. Pääsiäisviikonloppuna sitä löytyi aamiaiseltakin. Parsacroissantit Viinilehti 2/2022 6 kpl 1 prk (240 g) valmista croissanttaikinaa 6 vihreää parsatankoa 100 sini- tai valkohomejuustoa 100 g ilmakuivattua kinkkua Voiteluun 1 muna Huuhdo parsat ja kuori ne, mikäli tangot ovat paksuja. Leikkaa pois kuivat tyvet ja puolita parsat pitkittäin. Laita jokaisen taikinakolmion leveään päähän kaksi parsapalaa, viipale kinkkua ja nokare juustoa.
Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien