Parhaat Ruokablogit

Happylobster

Parsaa aamiaispöytään(kin)

16 Huhtikuu 2022

On jälleen se mahtava aika vuodesta, kun meillä syödään parsaa kaikin mahdollisin tavoin. Pääsiäisviikonloppuna sitä löytyi aamiaiseltakin. Parsacroissantit Viinilehti 2/2022 6 kpl 1 prk (240 g) valmista croissanttaikinaa 6 vihreää parsatankoa 100 sini- tai valkohomejuustoa 100 g ilmakuivattua kinkkua Voiteluun 1 muna Huuhdo parsat ja kuori ne, mikäli tangot ovat paksuja. Leikkaa pois kuivat tyvet ja puolita parsat pitkittäin. Laita jokaisen taikinakolmion leveään päähän kaksi parsapalaa, viipale kinkkua ja nokare juustoa.

aamiainen parsa RUOKAA

Lue koko juttu täältä »

Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »