Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Joulukuu 2018
Suurin osa suomalaisista nauttii jouluaattoaamuna riisipuuroa, niin mekin yleensä. Tapa on saanut alkunsa jo 1800-luvulla, jolloin tavallinen kansa vaihtoi ohran riisiin säätyläisten mallia katsomalla. Nyt tarjoilen kuitenkin vaihtoehdon niin riisi- kuin ohrapuurollekin, nimittäin perinteisen suomalaisen kaurapuuron, muutamalla twistillä tuunattuna. Joulukaurapuuro laitetaan tekeille jo edellisenä iltana ja mantelimaidossa turvonneet kaurahiutaleet kypsyvät ihanan pehmoiseksi puuroksi aamulla noin vartissa. Lisukkeena tarjottava punajuuri-karpalohilloke kannattaa valmistaa etukäteen, jolloin aamulla aikaa tuhraantuu keittiöhommissa ilahduttavan vähän.
Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien