Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
30 Toukokuu 2018
Juttelin taannoin köksä/ruokatoimittajaystäväni kanssa reseptiikan laatimisesta ja siihen liittyvistä kiemuroista. Keskustelumme polveili sinne ja tänne, niin tahtoo käydä kun kaksi saman alan ihmistä istuu saman pöydän äärelle. Erityisen mielenkiintoiseksi juttu muuttui siinä vaiheessa, kun ystäväni kysyi mitä mieltä olen kommentista: ”Teen kotona tosi paljon ruokaa, mutta en kyl koskaan käytä mitään ohjetta niiden tekemiseen. ” Ruokaohjeita ammatikseen laativalle ihmiselle tuo kommentti on aika latistava. Miksi nähdä vaiva ideoimisessa, testaamisessa ja reseptin hiomisessa mahdollimman ymmärrettäviksi, toimiviksi ja vaivattomiksi, jos niitä ei käytetä?
Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien