Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Haarukkavatkain
Helppo herne-kinkkupasta
5 Kesäkuu 2018
On viime hetket tälle valkoiselle parsarisotolle, jonka ohje on jäänyt julkaisujonoon roikkumaan. Parsa-aika alkaa pian olla loppusuoralla ja sivulta rynnivät pian ohitse meidän omat varhaiskasviksemme kovaa vauhtia! Risotot ovat yksi lempiruoistani ja te blogiani lukevat tiedätte suuresta rakkaudestani mozzarellaa ja parmankinkkua kohtaan. Kuitenkin viime aikoina rakkauteni kaikkea italialaista kohtaan on alkanut horjua. Kaikki alkoi oikeastaan vuonna 2008, kun buffalomozzarellasta löydettiin hälyttävän korkeita dioksiinipitoisuuksia.
Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien