Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Haarukkavatkain
Poliittisesti värjäytynyt valkoinen parsarisotto
9 Toukokuu 2018
Parsa-aika on parhaimmillaan ja tämä helppo pastaruoka sopii keskelle viikkoa mitä parhaiten. Kasasin tuossa huhtikuun alussa työväenopiston parsakurssille ohjeita ja huomasin, että vaikka meillä kevään aikana syödään lukuisia erilaisia pastoja parsasta, löytyi blogista vain yksi parsapasta ja perinteisemmän parsarisoton ohjekin puuttui! Tilanne korjaantuu jo hieman tällä mascarponella silatulla ohjeella ja risotto-ohjekin on jo testattu. Vielä kun sen ehtisin kuvata uusiksi, ensimmäinen otto ei oikein päässyt seulasta läpi. Risotto itsessään oli erinomaista.
Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien