Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien
17 Elokuu 2021
Tämän pullataikinan mehevän koostumuksen taustalla ovat hienot riisijauhot, psylliumin tuoma ”sitko” sekä perunakuitu. Helppo ja herkullinen resepti on gluteeniton, vegaaninen (kananmunaton, maidoton), kauraton ja soijaton. Pullat säilyttävät mehevyytensä myös pakastettaessa, joten pakasta pullat, joita ei syödä tuoreeltaan ja sulata tarpeen mukaan mikrossa, niin saat jälleen tuoretta pullaa! Katso päivityksen lopusta myös ohjeet marjapiirakoihin ja kanelikierteisiin. MustikkapiirakatPikkupullat Ainekset (14 kpl, 2 pellillistä) 4,5 dl nestettä (sopivaa kasvimaitoa tai vettä) 25 g tuorehiivaa (puolet tuorehiivasta) tai 1 pss Sunnuntai kuivahiivaa 1 dl sokeria 1 rkl kardemummaa (8 g) 1 rkl hienojakoista psylliumjauhetta (Finax) 0,5 dl...
Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien