Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien
5 Heinäkuu 2021
*Yhteistyö: Feel Vivid -verkkokauppa* Vegaanisen ja gluteenittoman mansikkatortun sametin pehmeän ja herkullisen mehevän koostumuksen takana on hieno vaalea riisijauho sekä mantelijauhe. Mansikkatortun resepti on gluteeniton, maidoton, kananmunaton, kauraton ja maissiton. Kokeile torttuun mansikoiden sijasta myös raparperia tai vadelmia! Hienoja luomulaatuisia vaaleita riisijauhoja voi tilata isommissa säästöpakkauksissa Feel Vivid -verkkokaupastaMansikkapiirakan koostumus on mehevä ja pehmeä Ainekset 150 g maidotonta margariinia 1,75 dl sokeria 1 dl päärynäsosetta 2 dl mantelikermaa (tai täysrasvaista kookosmaitoa) 1,75 dl mantelijauhetta (=80g) 3 dl vaaleita riisijauhoja (Feel Vivid) 2 tl vaniljasokeria 1,75 tl leivinjauhetta Noin litra...
Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien